Hvem er Smaa Folk?

Gå på opdagelse på siden

Smaa Folk, er vores private pasningsordning i Rise, Rødekro. Vi er 2 voksne til max 8 børn. Vi tager hånd om børnene når i, som forældre er på arbejde. Hos os, handler det om trygge rammer og oplevelser. At bruge sine sanser, og opleve hvad det at være barn er. Selvom vi er børn og leger, er det vigtigt vi samtidigt lærer. Vi har frihed og en god natur rundt om os (rise park) hvor vi kan gå ture, og komme ud og røre os.

Børnene

Vi tager børn i alderen 6 måneder - 5 år og klæder dem på til at starte i det videre forløb, børnehave, og derefter skole. Børnene lærer hurtigt at acceptere hinanden og lege sammen i et fælleskab. Hos os er vi en stor familie som passer på hinanden. Mennesker med et ansigt og et hjem og en klar interesse i at opbygge en personlig relation til dit barn.

Inde godt..

Meeen, ude bedst!

Hos os, går vi meget op i naturen, og det at være udendørs. Om det regner, sner eller bare blæser en smule? Det stopper os da ikke! Det er vigtigt at bruge sine sanser i naturen og få oplevet ``den store verden`` uden for hjemmets fire rammer. Og det er vigtigt med frisk luft!

Her bor vi

Rise Bygade 7
6230 Rødekro

Åbningstider

Mandag – Torsdag 06:30-16:30
Fredag 06:30-15.30

Tlf & Email

Pia: 60882003
Steen: 61268006
piaboege@gmail.com